Фирма "БОВАР СС" предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване за бизнес клиенти, частни лица и администрации. Висококвалифицираният ни екип гарантира адекватна поддръжка на Вашата техника. Заповядайте в нашия сервиз, за да решим Вашия проблем. В комбинация с дългогодишния опит ние гарантираме професионално и адекватно отношение към Вашата техника в уговорените срокове.
Фирмата осигурява качествен и бърз сервиз на всички предлагани от нея продукти. Сервизната дейност, която извършваме, включва не само ремонт и поддръжка на закупения от Вас касов апарат, фискален принтер или система, а също така разнообразна гама от услуги, включително и посещение на сервизен специалист на място в удобно за Вас време.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Фирма "БОВАР" ЕООД сключва гаранционни договори за сервиз на всички касови апарати, които продава, в рамките на гаранционните условия, предоставени от производителите им съгласно НАРЕДБА H-18. Освен гаранционен и извънгаранционен сервиз на фискални устройства, ние предлагаме широка гама от услуги.

Услуги, свързани с обслужване на фискалните устройства